Fiskars

Posted on 10. jan 2013 | 0 comments


Fiskars

Fiskars har alt av produkter til hagen din både sommer- og vintertid!

Fiskars er en ledende merkevare som gir funksjonelle, brukervennlige og varige designløsninger for håndverktøy osv. Fiskars produkter svarer på ekte inspirasjon og driver for å få jobben gjort godt på den mest enkle og intuitive måten.

Etablert i 1649, gjør Fiskars det eldste selskapet i Finland. Vi har jobbet med verktøy, skjæring og smidd stål helt siden vi startet operativsystemet for 360 år siden. Våre røtter er i landsbyen Fiskars, et idyllisk senter for kunst og design, hvor moderne estetikk møter gamle lange tradisjoner. Fiskars lanserte verdens første plasthåndtak saks i 1967. Siden da har disse oransje saksene solgt mer enn 1 milliard stykker over hele verden, og deres ikoniske status har resultert i at den oransje Fiskars fargen er synonymt med saksen over hele verden. Fiskars er verdens nummer 1 saksemerke.

Fiskars er en ledende global leverandør av forbrukerprodukter for hjem, hage og utendørs. Konsernet har en sterk portefølje av betrodde internasjonale merkevarer, blant Fiskars, Iittala, Gerber og Buster. Tilknyttet selskap, Wärtsilä Corporation, er også en viktig del av gruppen, og utgjør ett av Fiskars segmentene, sammen med Amerika, EMEA og andre. Fiskars registrerte netto salg av 715,9 millioner euro i 2010, og sysselsetter ca. 3600 mennesker.

 

www.fiskars.no

Submit a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *