Hvem vi er


Hos Darren Saines Hagedesign AS er vi er spesialister på å designe private og offentlige hager i alle prisklasser og størrelser. Vi har lang erfaring, og vårt ønske er å levere et resultat som du som kunde er helt fornøyd med. Det innebærer unike løsninger for best mulig utnyttelse av plassen du har til rådighet, og for hvilke ønsker du har med uteområdet ditt.


Hvem er vi?


Darren Saines

Darren Saines

Darren Saines

Darren er en av norges mest anerkjente hagedesignere. Han er utdannet innen hagedesign og som anleggsgartner i England, og har jobbet i bransjen i nesten 30 år, i Norge siden 1999. Darren representerte Norge i Chelsea Flower Show i 2010, og er kjent som dommer i Norges hagemester på TV2. Han har lang medieerfaring, blant annet var han VGs hageekspert i flere år. Han har stått bak store konkurranser i bl.a. Norsk Ukeblad og BoBedre, og han har vært med i “Tid for hjem” og “God Morgen Norge” på TV2. I mange år har Darren vist fram sine designløsninger på messer og i konkurranser over hele Norge, og han elsker jobben med å designe såvel små hager på 10-15 kvadrat til store prosjekter på flere tusen.


 

Tone Hoelsveen Saines

Tone er daglig leder hos oss. Hun er utdannet journalist, og har mange års erfaring fra både TV, radio og avis. Tone står blant annet for organisering, kundekontakt og hjemmesiden vår.

 

Hva gjør vi?

Vi tar på oss designoppdrag over hele landet, også utenlands. Vi kan eventuelt også stille som prosjektledere. Vi samarbeider med flere anleggsgartnerfirmaer som tilbyr god oppfølging og utførelse av prosjektene, men du er ikke bundet til å benytte disse hvis du ikke ønsker det. Vi utfører gjerne hele prosessen fra design, bygging, lys og vanningsanlegg til styling av den ferdigstilte hagen. Vi holder oss oppdatert på nye produkter som kommer på markedet, og besøker messer både i og utenfor Norge for å sikre deg best mulig resultat.