Mester Grønn og Darren Saines introduserer konseptet Leve ute

Posted on 11. apr 2011 | 1 comment


Mester Grønn, Norges ledende blomsterkjede, og Darren Saines, en av Norges mest anerkjente hagedesignere, har inngått et langsiktig samarbeid for å skape større blomsterglede hos det norske folk. Last ned pressemeldingen her.

Darren SainesMange av oss har en balkong eller en terrasse som ikke skaper den rammen rundt utelivet som vi gjerne skulle ønsket oss, og som derfor kanskje ikke er så mye i bruk. Vi i Mester Grønn tror at det her ligger et kjempepotensial til å skape mye mere glede, både for små og store.Gjennom samarbeidet med Darren Saines ønsker vi å gjøre noe med dette. Leve Ute er et nytt konsept fra Mester Grønn som setter fokus på balkong og terrasse, og som har som mål å bidra med enkle og gode løsninger for å forsterke sommeropplevelsene. Darren Saines er anleggsgartner og utdannet innen hagedesign. I over 20 år har han jobbet i bransjen, de siste 10 årene i Norge. Han har i flere år vært VGs hageekspert, bidratt i “Tid for hjem” og “God Morgen Norge” på TV2 og i “Grønn Glede” på NRK. I mange år har Darren vist fram sine designløsninger på messer og i konkurranser over hele Norge. I 2010 deltok han med det første norske bidraget i Chelsea Flower Show, der han fikk prisen forgylt sølv for sin hage ”Naturally Norway”.

”Mester Grønn kan virke som et merkelig valg for en hagedesigner å samarbeide med”, sier Darren. ”Men for meg gir det perfekt mening. Leve Ute konseptet har mange utfordringer og muligheter, og det er det jeg liker best. Muligheten til å jobbe med så mange talentfulle mennesker og til å se ideene dine lanseres i butikken, er veldig inspirerende. Jeg ønsker også å være med på å vise at man ikke trenger en stor hage for å lage et flott uterom. Smarte designløsninger er på mange måter viktigere når du har begrenset med plass. Derfor er samarbeidet med Mester Grønn, som har fokus på balkong og terrasse, ekstra spennende og utfordrende”.

”Med planter, potter og tilbehør til fornuftige priser, er drømmen om et blomstrende uterom oppnåelig for de aller fleste. Det er ikke vanskelig å få til på egenhånd, men spør gjerne de ansatte om råd. Følg med i Mester Grønns butikker rundt i hele landet, og få inspirasjon, tips og ideer. Skal du ha glede av plantene dine lenge, er det viktig å velge kraftige, sunne planter, plante i kvalitetsjord med god drenering og gi næring gjennom hele sesongen. Alt du trenger finner du hos oss”, sier Erling Ølstad, adm.dir. i Mester Grønn. ”Vi må også tørre å utfordre den tradisjonelle tankegangen om hva verandakassen skal inneholde og hvordan den skal se ut. Hvorfor ikke dyrke salat og gulrøtter i tillegg til blomstrende og grønne planter? Barns glede over å plukke fra egen ”avling” er kanskje en av de største inspirasjonskildene vi kan få. Det må være enkelt og morsomt å få det til å spire og gro, og vi gleder oss til å komme med løsninger fremover som bidrar til dette” sier Ølstad.

Mester Grønn og Darren Saines er også samarbeidspartnere i Bo Bedres store konkurranse der to vinnere, en familie og en institusjon, får en ny uteplass for 250 000,- hver, designet av Darren med blomster og tilbehør fra Mester Grønn.

For mer informasjon og pressebilder, klikk her.

1 Comment

  1. Hei:)
    Jeg ønsker meg enda en Leve ute hvit blomsterkasse (anno 2011). Er det mulig å få tak i en?

    Mvh Tina

    Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *