Våre tjenester


Nedenfor finner du en kort presentasjon av våre mest populære tjenester. Ta gjerne kontakt dersom du har andre ønsker i forhold til hagen din.

Befaring/ konsultasjon

Råd og tips vil bli gitt i løpet av en befaring i hagen din. I tillegg vil vi vise deg bilder av hager vi tidligere har designet for å finne ut hva du liker. Alle har sin egen personlige stil og smak, og din fremtidige hage bør reflektere nettopp dette. Vi  svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om alt fra vedlikehold til lyssetting av hagen.

Befaringen koster kr 2.000,- eks. mva. i Oslo og på Romerike (+ 4,10,- pr. km.). Vi kan også komme på befaring utenfor dette området, men da gjelder egne priser. Vi bruker vanligvis 1-1,5 timer på en befaring.

Designprosessen

Ønsker du å få utført en designskisse av hagen din kan dette prises etter første befaring. Designprosessen inkluderer oppmåling og fotografering av hageområdet, og idéskisser som presenteres og diskuteres i påfølgende møte. Sammen kommer vi fram til akkurat det du vil ha.

Til slutt tegner vi opp den endelige designplanen, og lager en komplett planteliste, og plan over lyssetting av hagen. Ønsker du bistand med utfylling av søknad til kommunen hjelper vi gjerne til med dette til fastsatt timepris.

Bygge- og prosjektledelse

Våre samarbeidspartnere innen forskjellige anleggsgartnerfirmaer priser gjerne hele eller deler av jobben uavhengig av om du ønsker å bygge hagen din over tid eller om du ønsker å ferdigstille i løpet av sesongen.

Vi anbefaler at vi er prosjektledere under byggingen av hagen din for å sikre at alt blir bygget etter vår designplan. Vi kan også bistå med prosjekttegninger der det er behov. Vi jobber sammen med anleggsgartnere og håndverkere over hele landet, og kan mer enn gjerne gi våre anbefalinger.

Samarbeidspartnere

Vi har et stort nettverk av leverandører og forhandlere både i Norge og internasjonalt, og benytter disse for at du som kunde skal få det ypperste av kvalitet, og for at du skal få en unik hage å komme hjem til.

Samarbeidspartnere

Foredrag og seminar

Ønsker du eller dine ansatte å lære mer om hagedesign? Vi kan tilby foredrag og seminarer på alt fra èn time til tre til fem dager. Seminarene tar for seg de vikitigste elementene innen hagedesign, og hvordan man går frem videre. Du får praktiske tegneoppgaver, lærer om lyssetting og trender, og mye mer.

Seminarer avholdes i Gardemoen-området på et hotell- og konferansesenter hvor det er mulig å bestille overnatting. Høres dette interessant ut? Ta kontakt via telefon, mail eller kontaktskjema. Kontaktinfo finner du på forsiden.

Epost-hage

 

ikon_eposthageVi tilbyr muligheten for å designe hagen din/ uterommet ditt uten å komme på befaring, men via epost. Dette er en enklere utgave, og inkluderer ikke ferdige tegninger, plante- og lysplan. Det passer for deg som bor langt unna, har en flat tomt, og ikke trenger fulle byggetegninger, men som klarer deg med skisseforslag. Du må sende bilder av tomten og huset + situasjonskart og evnt. arkitekttegninger av huset.

Pris: 6.400,- eks. mva.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt via telefon, mail eller kontaktskjema. Kontaktinfo finner du på forsiden.

 

Noe av interesse? Kontakt oss!