Om oss

Darren Saines Hagedesign er et designteam på fire med Darren i spissen, som designer for både inn- og utland. Vi designer små og store uteprosjekter for privatpersoner og næringslivet; takterrasser, familiehager, borettslag, barnehager, rehabiliteringssentre og så videre. Små hager er mest utfordrende å utnytte uten hjelp, så vi er stolte av å være kjent for kreative løsninger som gjør at uterommet ser større ut enn det er.

Av større prosjekter har vi designet uteområdet til blant annet Sunnaas sykehus, MesterGrønns hovedkontor, CatoSenteret, Ragn-Sells´ hovedkontor og Sørlandets rehabiliteringssenter.

Teamet har et øye for detaljer, holder seg oppdatert på trender og tegner i de nyeste CAD-programmene. Vi har lang erfaring med alle elementer som trengs for å lage en fantastisk hage, – utepeis, utekjøkken, spaområde, belysning, vannspeil, plantekasser i forskjellige materialer og utforming samt planter både til glede og skjerming. Vår visjon er å designe interessante områder som kan brukes hele året, tilpasset til hver enkelt kunde.

I tillegg til hagedesigner er Darren Saines også anleggsgartner. Da det ble et savn å se prosessen fra design til ferdig uterom startet han i 2017 opp datterfirmaet Darren Saines. Dette gir oss en unik mulighet til å være komplett leverandør fra start til slutt.

Darren Saines gjør vårt design til virkelighet. Et team med håndplukkede prosjektledere, snekkere, gartnere, gravemaskinførere, murere og steinleggere står klare til å bygge din drømmehage. Tett kontakt med våre designere som sitter på samme kontor gjør at vi oppnår best mulig resultat.

DARREN SAINES

Darren er en av Norges mest anerkjente hagedesignere. Han er utdannet innen hagedesign og som anleggsgartner i England, og har jobbet i bransjen i over 34 år; i Norge siden 1999. Darren representerte Norge i OL i hagedesign; Chelsea Flower Show hvor han fikk Silver Gilt-medalje. Han er også kjent fra blant annet Norges Hagemester, Tid for hjem og God morgen Norge på TV2, fra TV8, som VGs hageekspert samt andre nasjonale og internasjonale medier. Han brukes ofte av de store produsentene i bransjen.

Som ettertraktet hagedesigner liker han mest private hager ettersom han er en jordnær person som finner stor glede i å skape gode og vakre uterom for alle som vil tilbringe tid i egen hage. Med kvalitet i fokus møter han kundene med et lett forståelig fagspråk og latteren sitter løst.

LINDA TORGERSEN

DAGLIG LEDER

Linda har 15 års erfaring som daglig leder i Montessoribarnehagene Trondheim og Trondheim Montessoriskole. Hun har i løpet av disse årene åpnet to barnehager og en skole, hvor uterom, sikkerhet og estetikk har vært viktige elementer.

Linda har tatt lederutdanning gjennom BI, Management Synergy og deltar på lederutviklingskurs med Steen og Findatter AS. Hun ser viktigheten av god ledelse for å ha gode medarbeidere og fornøyde kunder. Linda er også utdannet barnevernspedagog, Montessoripedagog og barnehagelærer.

Gjennom sin ledererfaring fra skole og barnehage har hun god erfaring med HMS, struktur og orden samt legger vekt på faglig utvikling og oppfølging av ansatte og kunder. Linda er vant til å ha det overordnede ansvaret for 24 medarbeidere, 70 barn og 140 foreldre til enhver tid og liker å jobbe med mennesker og se resultater av det arbeidet som utføres.