Vi designer

Vi hjelper dere gjerne med deres uteområde! For å gi dere best mulig forslag starter vi med at Darren kommer på befaring. Da får han sett området med tanke på innsyn, vind- og solforhold med mer. Han reiser rundt i hele landet jevnlig og vi kan designe prosjekter i utlandet også. På befaringen diskuterer dere ønsker og anbefalinger, og han svarer på spørsmål dere eventuelt har. Hvis det ikke lar seg gjøre med fysisk befaring kan det løses med Teams, FaceTime eller lignende.

Basert på befaringen sender vi et uforpliktende kontraktsforslag for design/tegning. Kontrakten innebærer estimert tid for oppmåling, 2D- eller 3D-skisse, skissemøte og ferdige tegninger som også inneholder planter, belysning og materialer. Vi er fleksible og tilpasser kontrakten etter deres ønsker og behov. Hvis ønskelig kan vi også lage vedlikeholdsguide for planter og/eller tegninger til kommunesøknad.

Vårt datterfirma Darren Saines kan deretter gi dere et pristilbud på byggeprosessen eller så kan vi anbefale andre entreprenører.